Hangosítás

Esküvői ceremóniák, lakodalmak, céges rendezvények, konferenciák, házibulik, kerti party-k hangosítása és világítása a lehető legjobb feltételekkel és árakkal. Zenekarok, fellépök, művészek kihangosítása hangmérnöki szolgáltatásokkal rendezvényeken.

A rendezvény helyszínén a fény és hangtechnika telepítése, előre egyeztetve a megrendelővel. Mindig a lehető legjobb hangzás elérésére törekedve a lehetőségekhez mérten, fénytechnika látványos elhelyezése rejtett kábelezésekkel. A rendezvényre szánt helység, helyszínen történő felmérése, fény és hangtechnika egyeztetése a lehető legjobb kivitelezés érdekében. Felmerülő problémáira mindig a lehető legjobb megoldást ajánljuk.

Közel 30 év tapasztalatát használva, mely nagyrészben esküvők, céges rendezvények, születésnapok, szilveszterek, koncertekből tevődik össze, garanciát biztosít készülő rendezvényének tökéletes megoldására.

Igény esetén megoldható, hogy rendezvényén a zenekar és Dj ugyan azon a technikán szóljon, netovább vetítések, vőfélyek, ceremóniamesterek teljes körű hang és zenei kiszolgálása. Rendezvényéhez szükség esetén bármilyen hanganyagot elkészítünk (vágások, felújítások, montírozások, effektek), mindezt professzionálisan másodperc alapon, illetve ezeket a megfelelő időben bejátszuk, bevágjuk. Bármilyen kérdése van, kérem keressen meg minket, minden megoldható, csak meg kell beszélni.