Számítástechnika

Több monitoros és videokártyás rendszerek, szimulátor gépek, grafikai munkaállomások, szuper teljesítményre kihegyezett számítógépek tervezése és kivitelezése. Szerverek, munkaállomások, vezérlőgépek, rendszerhűtések, audió & video szerkesztő studió gépek, az elképzeléstől a megvalósításig.

90's évek elejétől napjainkig bármilyen számítógép szervizelését, újraépítését, új konfiguráció összeállítását, akár speciális feladatokra, hálózatok tervezését és kivitelezését vállaljuk. Kérje teljesen ingyenes ajánlatunkat az éppen problémás kérdésére, melyre a lehetőségekhez mérten több megoldást is javaslunk. Nem jelent problémát, ha nem ismeri a szakkifejezéseket, készséggel állunk rendelkezésére telefonon is.

Eme szakmában eltöltött aktív 25 év után is szeretem a kihívásokat, a megoldásra váró feladatokat. Napjainkban, lassan már nincs olyan terület, ahová nem fészkelte be magát a számítástechnika, így életünk részévé vált, mindennapjaink segítő eszköze.

Meglévő gépéből szeretne többet kihozni? Nem biztos benne, úgy érzi, hogy az adott kereteiből sokkal többet is ki lehet hozni? Fejlesztene, átépítene, bővítene, de nem tudja hogyan tovább? Otthoni, vagy kisebb cégében hálózatot bővítene? Akkor a lehető legjobb helyen jár! Kérem írja meg problémáját, hogy mielőbb megtaláljuk a megoldást és lássa, van megoldás az Ön számítógépes problémájának megoldására is.