Vagyonvédelem

Vagyonvédelem felsőfokon! Növelje biztonsági szintjét, csökkentse a felmerülő vagyonvédelmi kockázatokat. Több évtizedes tapasztalattal alakítjuk ki az Ön számára a legmegfelelőbb vagyonvédelmi stratégiát. Az őrzés-védelemmel kapcsolatos feladatokat mindig és mindenhol a legkörültekintőbben végezzük. Képzett és felkészített őrszolgálatunkkal jelentősen lecsökkentjük a vagyonvédelmi kockázatokat a védett objektumban. A vagyonvédelmi szolgáltatásokra vonatkozó javaslatunkat előzetes konzultáció után, a feladatok és a terület egyedi sajátosságainak megismerését követően, testre szabottan alakítjuk ki az Ön számára.

Rendezvények biztosítása felsőfokon! Legyen szó bármilyen rendezvényről; gáláról, sporteseményről, kulturális eseményről, cégünk profi szakember gárdával biztosítja a vendégek gondtalan szórakozását. A meghatározott részvételi és biztonsági szabályokat kollégáink teljes mértékben követik és udvariasan, de szigorúan betartatják a résztvevőkkel. Legfőbb célunk, hogy maradéktalanul kiszolgáljuk megbízóink igényeit. Ennek érdekében segítünk a rendezvény szervezői szakaszától kezdve, a lebonyolításon keresztül egészen a rendezvényt záró feladatokig.

Személyvédelem, testőr szolgálat! A személyvédelem az őrzés-védelem talán legismertebb szakterülete. A testőrök kiválasztása is ügyfelünkkel közösen történik, hiszen a szimpátia és a bizalom kiemelten fontos. Kollégáink rendszeresen részt vesznek elméleti, valamint gyakorlati képzéseken, nemzetközi tapasztalatokkal, magas szintű idegennyelv-tudással, speciális- (elsősegélynyújtás, újra élesztés), valamint protokoll ismeretekkel is rendelkeznek.